Saturday, January 16, 2010

akhirnye...

Akhirnye dpt  jugak aku created blog bru aku nie... Aduih tension aku dah bebulan aku doq ingat ape la password aku... nama blog aku yg lame pun aku dah lupe... berape punya belambak aku buat blog sampai blogers lain semua tension asyik tukaq2 address je.. sory la kawanku semua yg setia mencari aku ... hehehe bukan aku nk lari ke ape but aku betoi2 dah lupe dah... aisay .. jgn marah nnti cepat tua..


Kali ni harap aku x lupe la... yela.. maner nye tak ade kawan je ajak join aku created lagi ade je budak baru masuk ajak g blog tue aku created .. tu - ni tu- ni last2 aku terus x ingt .... gile ke ape ... buat blog bebanyak cam tu... pdahal buat satu je dah cukup dah,.. hehhehe.. macam lari incometax la plak.... wahhaha...

Dah...... kali nie aku nk sambung ape yg aku dah betahun x buat .. dok mngadap blog aku dulu tu... " virus yg kuat dah mnyerang aku " lepas nie habis la weekends aku ngn menyonteng kat blog aku nie... yahooo... im back...

Dah bape lame eks... aku pun dah lupe dah... but makan betahun jugak la aku x menyonteng kat blog aku dulu tu... nasib aku x biol.... yela dulu aku la yg dok melekat je melayar jalur lebar dan menyemak blog-blog diorg ... itu kalau tau kat blogers yg setia2 doq melayan blog masing tue, mau hilang akal kalau x mnyemak blog2 die org semua... sekarang nie maner la nk cari geng2 aku yg hilang entah kemana tu.. yela masing2 ngah membesar (aku je yg x besar2) , sibuk ngn kje lg.. yg dah berumahtangga tu jgn cakap la punya susah nk contact... sekadar ajak lepak kat mamak stalls pun nk kne tunggu bebulan... nie yg buat aku takut nk sampai saat2 cam tu nie... xpe... its k .. my time will ups soon.. but yg pelik kawan2 aku yg pompuan lak yg senang nk contact.. nasib la suami korang sporting gile ngn aku... kalau x mau melekat penumbuk batu diorang masing2 tu.. weh maner la korang semua aku dah msg blog aku yg baru nie.. mai la mnyemarakan lagi celoteh korang kat blog aku nie...

Mner la korang ... aku rindu kamu........

Bg yg baru melayari blog aku nie.. thanks alots ... and so much welcome... tq all .. sayang kamu semua...

3 comments:

jue said...

yessss,,im da first..ting t0ng.....
more entry yah...caiyy00kk...

@lone said...

tq tq.. syang u...

hoNey said...

rerajin la update blog u nie yea...nice story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...